İspanya’daki İş Ortaklarımızdan Türkiye'ye Teşekkür!

İspanya’daki iş ortaklarımızdan Çamsan Parkelam aracılığıyla Türkiye’ye teşekkür! Tüm dünyayı derinden sarsan yeni tip Koronavirüs’le mücadelede Türkiye’nin İspanya’ya tıbbi malzeme desteğine markamız aracılığıyla içtenlikli teşekkürlerini yollayan İspanyol dostlarımızın her zaman yanındayız. 

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin İspanya'nın krizle başa çıkmasına yardımcı olmak için tıbbi malzemeler gönderdiğini ve bundan ilhamla birbirimizin elini tutmanın önemini vurgulayan değerli İspanyol iş ortağımızı sevgiyle anıyoruz. 

Türkiye gücünü her koşulda bütün insanlığı düşünme hassasiyetinden alan diğerkâm bir ülkedir. Bugüne kadar olduğu gibi salgınla mücadelede de her zaman birlikteyiz. Kovid-19'u karşılıklı destek ve dayanışma ile yeneceğimize duyduğumuz inancımız tam!

Yeni tip Koronavirüs’ü sabırla, dayanışmayla ve kararlılıkla yeneceğiz! 

Teşekkür mektubunun orjinaline aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

 

Dear Mr. Ibrahim, 

 

First and foremost, I hope that this email finds you, your loved ones and your colleagues in healthy condition. 

 

I have been inspired by acts of solidarity that we are seeing day after day, not only between individuals but also between countries, like when last week Turkey sent medical materials to help Spain cope with this crisis. It is a time where it is very important that we hold each others’ hand in order to get out of this as soon and as strong as possible.  

In this regard I would like to offer our humble support to help you better cope with this pandemic. Whether you might need more flexibility, support reviewing scenarios or anything else, we will try to do everything in our reach to help. 

Best regards and look forward to seeing you again when all this is over.

 

Pep

Pep Colomer | CEO